Recordaantal stemmen op Televizier-verkiezing

Een recordaantal mensen heeft zijn stem uitgebracht op de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring 2014. Dat heeft de Televizier vandaag laten weten. Met nog vijf dagen te stemmen, zijn er al 550.000 stemmen geteld. Dat aantal loopt nog op en zal ver boven het aantal stemmen van vorig jaar uit komen: 500.000. “Sinds we maandag de tussenstand van alle publieksprijzen hebben bekendgemaakt, is de strijd helemaal losgebarsten”, merkt Televizier-baas Jeroen de Goeij op.

Het was voor het eerst dat Televizier een week voor het sluiten van de stembussen de tussenstanden bekend maakte. “Steeds meer presentatoren en programmamakers doen er alles aan om te eindigen bij de laatste drie genomineerden“, aldus De Goeij.

Dat heeft wel degelijk zin, want naar verhouding komen de meeste stemmen binnen tijdens de laatste dagen van de verkiezing.

Stemmen kan nog tot volgende week maandag. Het tv-gala is te zien in oktober en wordt gepresenteerd door Jan Smit.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen