Nieuw tv-seizoen barst nu echt los

De afgelopen week is de tv-kijker al getrakteerd op flink wat nieuwe programma’s, maar vanavond barst het nieuwe tv-seizoen pas écht los nu alle dagelijkse programma’s weer terug zijn van zomervakantie. Humberto Tan was er al een week met RTL Late Night, maar vanaf vanavond treft hij ook Jeroen Pauw tegenover zich met zijn nieuwe talkshow Pauw op NPO 1. Vaste waarde De Wereld Draait Door keert ook weer terug op de buis met Matthijs van Nieuwkerk aan het roer.

Verder begint RTL 4 met het 25ste seizoen van de populaire soapserie Goede Tijden Slechte Tijden, waarin te zien is hoe Lorena wordt aangereden. “Lorena is fantastisch om te spelen“, zegt actrice Gigi Ravelli. “Ze komt altijd weer in situaties terecht waar ze zichzelf uit moet zien te redden. Hopelijk gaat dat ook in het 25ste seizoen weer lukken.

Naast de terugkeer van de dagelijkse programma’s, beginnen er op de eerste dag van september ook een aantal titels op prime time. Zo begint Filemon Wesselink op NPO 3 met een nieuw seizoen van De Week van Filemon.

Ook RTL 5 pakt uit. Het station komt niet alleen met de nieuwe Dennis Weening-show Tourette on Tour om half negen, maar ook met een nieuwe Holland’s Next Top Model om half tien.

De kijkcijfertoppers op prime time zijn vanavond vermoedelijk de NPO 1-shows Radar, Spoorloos en Droomhuis Gezocht.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen