Linda de Mol gunt Martijn en Matthijs tv-prijs

Linda de Mol vindt het hoog tijd worden dat Martijn Krabbé en Matthijs van Nieuwkerk eens naar huis gaan met een Zilveren Televizier-Ster. Dat vertelt ze in Televizier. De Mol, die de Ster vorig jaar won, zou het haar tv-collega’s van harte gunnen. “Ik vind het onbegrijpelijk dat toppresentatoren als Matthijs of Martijn nog nooit een Zilveren Televizier-Ster hebben gewonnen. Ruben Nicolai daarentegen had volgens mij in 2009 niet eens een programma, maar won toen wel de Ster…“, zegt ze. 

Ze heeft wel een idee hoe dat komt. “Waarschijnlijk omdat hij heel populair is bij de vrouwelijke fans die op hem stemmen. Maar, daar is het ook een publieksprijs voor.”

Wie er dit jaar bij de dames genomineerd wordt, weet De Mol niet. “Het is lastig te zeggen, al lijkt bij de vrouwen het deelnemersveld behoorlijk statisch: ik word vaak genomineerd met Wendy, Yvon of Chantal. Bij de mannen is dat een heel ander verhaal.

Het wordt in oktober weer een spannende prijzenavond. “Als genomineerde slaat bij mij de stress pas toe zodra mijn categorie aan de beurt is. Mijn hart gaat dan spontaan net zo tekeer als het tromgeroffel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen