Humberto trekt meer laag opgeleide kijkers dan Pauw

Geplaatst op Sat 13 Sep 2014 om 10:47

De kijkers van de Humberto Tan-show RTL Late Night zijn lager opgeleid dan die van zijn directe concurrent Jeroen Pauw. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek, schrijft het ANP vandaag. Van het aantal kijkers van de nieuwe talkshow Pauw is maar liefst 45 procent hoog opgeleid. Waar Pauw vooral populair is onder hoogopgeleiden, trekt RTL Late Night juist vooral kijkers met een opleiding van het middenniveau (42 procent) en kijkers die laag opgeleid zijn (26 procent).

Verder constateerde het persbureau dat de grootste groep kijkers van Pauw ouder is dan 65 jaar (46 procent), terwijl de meeste kijkers van Tan tussen de 50 en 64 jaar oud zijn (32 procent).

Verder trekken beide talkshows veel stellen, maar is RTL Late Night ook in trek bij huishoudens van minstens drie personen. Pauw trekt juist veel alleenstaanden.

Tot slot weet Tan meer vrouwelijke kijkers aan zich te binden dan Pauw (59 procent versus 51 procent).

Pauw en Tan concurreren sinds twee weken met elkaar. Waar Pauw in deze periode gemiddeld 525.000 kijkers trok, had Tan er ruim 1 miljoen.
84 Reacties op “Humberto trekt meer laag opgeleide kijkers dan Pauw”


 1. Jeroen

  Logisch, met alle respect, een Willem-Alexander en Maxima of een nobelprijswinnaar zou je inderdaad verwachten bij Pauw en niet bij Humbert Tan.

  Humberto’s show is heel laagdrempelig en flinterdun. Het is eigenlijk meer een show-programma

 2. Patrick

  Pardon?? Wat een raar bericht

 3. Jantje

  Eindelijk bewezen! Bij die laagopgeleiden hoort ook de redactie van MC die ons dagelijks de tussenstand brengt van de kijkcijfer vergeleken tussen beide programma’s terwijl die total niet te vergelijken zijn. Tan is een showrubriek en Pauw een journalistiek programma. Beide bestaan gewoon naast elkaar en trekken hun eigen publiek.

 4. jens

  Hahaha! De typische Pauw-kijker is een alleenstaande 65-plusser. Dat verklaart al die zure reacties van de NPO Pauw-adepten hier!

 5. Jantje

  Het publiek van Pauw is 65+ dat van Tan tussen 50 en 65. Dat waren dacht ik niet de boodschappers waar RTL het van moet hebben, dus hij zal ondanks de kijcijfers wel snel van de buis gehaald worden.

 6. dunc

  jantje hoog opgeleide zitten ook niet op MC hun mening te geven. Dus doe jiu niet slimmer voor als jij bent

 7. Mark2

  Is er een typefouten in de titel? Trekt humberto tan meer laag opgeleide kijkers of ZEER laag opgeleide kijkers? Ik denk dat dat laatste meer de lading dekt

 8. dunc

  zulke mensen als wij mark . Zeer laag op geleide mensen slimme mensen zitten hier niet op mc

 9. dunc

  privé scoort pauw weer beter bij de laag opgeleiden vrouwtjes. slimme hebben hem meteen Door en zijn bang voor geslacht ziektes.

 10. Joeri

  Dus van dat beschamend lage kijkcijfer van 504.000 kijkers voor het NPO-vlaggenschip Pauw is ook nog eens 46% 65-plus? Haha! Die mensen hebben niet eens door dat hun tv nog aan staat joh! Dus eigenlijk kunnen we concluderen dat er amper 270.000 mensen bewust en in een mentaal heldere staat hebben gekeken. Hoewel… Van de overgebleven groep is nog eens de meerderheid man en voor een groot gedeelte alleenstaand is. En die groep – ‘vieze mannen 50-64’ – zit rond die tijd dan weer hoogopgeleid te rukken achter hun laptopje. How cute!

 11. Anonymous

  Het was onder kenners toch al meer dan een vermoeden, weer dezelfde Boulevard- en GTST kijkmeute, vrouwen en laagopgeleiden, die geheel geïndoctrineerd naar pulpzender RTL staren.
  De hersenverweking, die RTL propageert en stimuleert om de willoze kudde naar de reclameblokken en productplacement te lokken en deze brainwashpraktijken goed te laten indalen neemt ongekende vormen aan.
  Het doel, een niet aflatende stroom boodschappengeld richting Luxemburg, wordt hiermee ruimschoots verwezenlijkt.

 12. dunc

  Zo slim van jou anonymous. Heel slim zonde dat jij jou slimme opleiding hier verspild. Dom.Bo

 13. ABCB

  De grootste groep kijkers van Pauw ? Hoeveel zijn er dat ? In ieder geval minder dan de kleinste groep van Tan, dat kan niet anders.

 14. wat een gezeur

  echt niks te doen.. altijd dat gezeur over een programmatje.

 15. Anonymous

  De helft van die paar kijkers van Pauw zijn ook nog ingedutte bejáárden, het wordt steeds lachwekkender.

 16. edje

  Wat maakt het uit wie er kijken. De hoeveelheid kijkers is belangrijk voor de reclame inkomsten. Dus Tan doet het veel beter!
  Dat verzuurde ouwe mannen van 65+ naar Pauw kijken verbaast mij niks. Die lezen ook de Volkskrant en de VARA gids. Heerlijk zeuren onder elkaar. En zichzelf op de borst slaan omdat ze zo intelligent zijn. Aaaach.
  Geef mij maar Tan. Vriendelijk, geïnteresseerd, open en vrolijk. Niks mis mee.
  En dat vrouwen de voorkeur geven aan Tan is heel begrijpelijk.

 17. Anoniem

  Humberto Tan trekt meer hoog opgeleide kijkers dan Pauw, had de kop ook kunnen zijn. Als je zoveel meer kijkers trekt, heb je natuurlijk meer kijkers in iedere doelgroep. Tan ca. 300.000 hoog opgeleide kijkers, Pauw ca. 200.000.

 18. gtstfites

  Knap dat Tan 59 % vrouwen trekt en Pauw 51%

 19. Anonymous

  Verstand komt met de jaren, luidt het gezegde.
  Inderdaad, als je weet hebt van de propagandatechnieken van Joseph Goebbels en de vanuit Amerika overgewaaide snoeiharde Angelsaksische tv-reclametactieken ga je niet naar een zender als RTL kijken.

 20. Juultje

  Hoe berekenen ze dit nu weer?Dus er zouden maar 500.000 hoog opgeleide mensen in Nederland zijn of wat?Het kan hoor want bv bij politici zie je geen enkel hoogopgeleide maar ook pauw en tan zijn niet hoopopgeleid zelfs zwakbegaaft!En bij hun gasten zie je ze ook niet verschijnen!Maar de meerderheid van de bevolking kijkt naar geen van deze onzin programma’s en dat staat vast!Dus voor ieder en elk van u een formidabel weekend!!!!

 21. Bart tvman

  RTL late Night met Humberto Tan had in de laatste 2 maanden twee leden van de Koninklijke familie te gast, te weten prinses Irene en prinses Laurentien. Persoonlijk vind ik het opvallend èn veelzeggend dat de prinsessen kozen voor het luchtige RTL Late Night ipv het intellectuele Pauw. Het geeft, volgens mij, aan dat Humberto Tan duidelijk aan de winnende hand is, zowel qua kijkcijfers, als marktaandeel, als interessante reclame-doelgroep alsmede zijn gasten.

 22. Mandy

  Volgens mij hadden we SKO niet nodig om tot deze conclusie te komen.
  Alhoewel, de kijkers van RTL konden dit natuurlijk niet zelf bedenken.
  Ze kijken niet voor niets RTL.

 23. ano@niem.nl

  Ik vind Tan zeer irritant. Alleen al de zangers en zangeressen die a la de DWDD aan tafel iets gaan pingelen. De andere gasten en Humberto moeten dan verplicht een beetje gaan bewegen met hun hoofd of gaan trommelen op de tafel om te laten zien dat ze het leuk vinden. Je ziet dat ze zich dan ongemakkelijk voelen.

  Een kritische vraag stelt Tan niet en de manier waarop hij Waylon al drie keer zonder kritische wedervraag de kans heeft gegeven om llse neer te sabelen vind ik schandelijk.

 24. ABCD

  Iets wat voor de de hand ligt. Het is trouwens bijna de helft van het tv-publiek dat naar Pauw kijkt dat dus 65+ is. Daar deze groep veelal in september op vakantie gaat zullen de kijkcijfers van Pauw wellicht nog stijgen. En voor het overige blijft het hetzelfde: als je interesse hebt in aktualiteit kun je veelal bij Pauw meer de gasten verwachten dan bij Tan. Ik zeg bewust veelal omdat er altijd wel een uitzondering zal zijn.

 25. Timber

  Het zal Pauw ongetwijfeld dwars zitten dat de vrouwen blijkbaar voor Tan kiezen… dat zal hem pijn doen.

 26. kritische kijker

  Hehe eindelijk eens onderzocht.

  Wat je zelf ook wel had kan weten maar nu gestaafd wordt door een onderzoek is:

  -Pauw voor hoger opgeleiden met interessante onderwerpen, doordachte zangers, boekbesprekingen waarvan je moet weten dat ze er zijn en waarvoor meer iq voor nodig is om het te kunnen volgen. Prima onderwerpen dus die er echt toe doen.

  -Tan voor lageropgeleiden die met een biertje en chips gewoon doorgaan in onderuitgezakte bankstand. Eerst Kwalbert, dan Molusconi’s uitgeknepen Voice en dan Tan met reclame voor eigen parochie. Maar het is voor de lageropgeleide goed te volgen in kleur en het beweegt. Tja ieder zijn meug.

 27. gtstfites

  @jantje daarom = NPO ook de bejaarde omroep

 28. Antonio

  Is dat nieuws!? Dat was toch allang duidelijk.

 29. A. Zijn

  Ik kijk RTL Late Night en val buiten alles wat hier staat….. toeval

 30. kritische kijker

  Hehe eindelijk eens onderzocht.

  Wat je zelf ook wel had kan weten maar nu gestaafd wordt door een onderzoek is:

  -Pauw voor 65+ met interessante onderwerpen uit eigen stal als Boer Zoekt en Flikken Maastrich, doordachte zangers, zwarte Piet discussies, zure salonsocialisten als Jan Mulder, Maarten van Rossum en Mart Smeets, die altijd hetzelfde (linkse) liedje willen horen.

  -Tan is er voor een veel breder kijkerspubliek, niet alleen voor 65+ en zure manlijke salonsocialisten, maar voor jong en oud, hoog en laag opgeleid, man en vrouw, arm en rijk, links en rechts etc. Vandaar ook de veel hogere kijkcijfers.

 31. bart

  “Kan je na gaan hoeveel Hoog opgeleiden wij in Nederland hebben “Flauw bericht.

 32. dunc

  dat tan zijn gasten in hun holletje kruipt klopt. Zo nep is hij

 33. Theo

  RTL Late Night is gewoon RTL Boulevard.

 34. henk

  Hier uit blijkt wel dat het verstand bij de jaren komt.

 35. Kijker

  Zag gisteren de vooraankondiging van Pauw voor de reclame, Under Pressure van Queen werd gedraaid. Is dit om vlot over te komen of zo? Want vervolgens werden de gasten aangekondigd en ging het weer over ISIS, zwarte piet en weet ik het allemaal.

 36. muisje

  Pauw trekt voornamelijk 65+ .
  Ik weet niet of je daar als programmamaker blij mee moet zijn.
  Ik voorspel een vroeg einde voor het programma Pauw.

 37. anonymous

  Ik hoor tegenstanders van Humberto vaak in de media zeggen; ik zit niet te wachten op de mening van Natasja Froger over de Oekraine.
  Nou dit slaat nergens op want als bv Natasja te gast is gaat het over een tv programma en niet over de oorlog e.d.
  Veel mensen geven commentaar wat niet klopt, waaruit je weer kunt concluderen
  dat ze nog nooit hebben gekeken.

 38. BRAAK

  Ik heb wel gekeken naar deze lichtgewicht, hij is op zijn plaats bij die kwaliteitsloze bende.

 39. Huiskamer

  Dat programma van Tan is niet meer dan Boulevard Late. Vol met zelf bepaalde BN-ertjes (vanuit de RTL-Unilever stal) en niets meer dan reclame voor de eigen tv-programma’s en musicals). Verder moet ik aanhoren dat mijn verre voorouders blijkbaar slavendrijvers waren (ze waren trouwens zelf slaven als loonwerkers in NO Groningen) en dat daarom Zwarte piet een Gekleurde piet MOET zijn. Gewoon, omdat Tan dat vindt. En het laffe NL holt achter die flauwekul aan. Niets over negers die zich wit schminken in Afrika. Dat is namelijk wel ineens cultuur.

 40. Partij Voor de Vrijheid

  Soort zoekt soort…

 41. Ingrid

  Tot nu toe wint Humberto het van Jeroen Pauw mbt de kijkcijfers.
  Maar als Humberto zo doorgaat, dan gaan er veel mensen afhaken, omdat hij iedere avond hetzelfde kunstje vertoont. Komen er filmpjes van You Tube, dan zit hij keihard te lachen en als je het door hebt, al vaak voordat de clou in beeldis. Alsof hij dat filmpje voor het eerst ziet. Deze week was er zelfs een berichtje waar niemand om moest lachen en Humberto lag helemaal dubbel over de tafel. Helemaal ingestudeerd.
  Zo ook de muziek, de eerste keer dat Humberto mee dansde was leuk. Nu gaat hij bij iedere band zeer overdreven mee tikken en mee bewegen met zijn lichaam. Dit is heel irritant aan het worden en let op mijn woorden, Jeroen lacht niet om het lachen en zal nooit overdreven mee gaan bewegen op de muziek.
  Dus Jeroen, blijf bij jezelf, een heleboel kijkers krijgen Humberto straks allemaal door met z’n trucjes. Die kijkcijfers en gasten die komen wel bij jou, als ze dit bij Humberto eenmaal door hebben.

 42. dunc

  Natasja froger haar mening en domme opmerkingen zit niemand op.te wachten die hoor beleg voor haar mannetje die vol gevreten zweet kerel de gaan halen

 43. Quinn

  Tan is een lichtgewicht. Een faker met een spraakgebrek en spastische trekjes.

 44. Timber

  Net zo goed als niemand op jouw achterlijke opmerkingen zit te wachten dunc

 45. Anna van Toor

  Humberto Tan is inderdaad een lichtgewicht.

 46. Johanna Smit-Smit

  Tan is niet om aan te zien.

 47. Herma Deelder

  @dunc

  Turk.

 48. Mo

  Ik ben een HBO’er, ben 57 jaar jong / oud (wat u wilt) en kijk (o.a.) naar Humberto Tan.
  Heb een drukke baan en wil een avondje ontspannend TV kijken, effe niet mijn hersens te hoeven te gebruiken, want dat doe ik al de hele dag, 5 a 6 dagen per week, dus een fulltime job. Is dat erg???

  Ik word er namelijk kostmisselijk van m mensen (laag, midden of hoog opgeleid) in hokjes te plaatsen. Mag ik ( en alle andere) alstublieft kijken naar iets wat MIJ ontspant.

 49. Eddie

  Tan heeft hoog bezoek gehad in de tijd dat hij RTL Late Night presenteert. Maar liefst vier leden van de Koninklijke Familie bezochten zijn programma. Naast prinses Laurentien en prinses Irene ook haar kinderen Prins Carlos en Prinses Margarita. Wellicht voelen deze mensen zich op hun gemak bij een presentator die hen met respect behandeld!

 50. anonymous

  Eddie, dat denk ik ook.
  Hij stelt zijn gasten gerust en zoals miss Montreal zei; RTLLN voelt als een warm bad.

 51. anonymous

  Ik ben vrouw, 46, HBO opleiding en ik kies ook voor Tan.
  Om dezelfde reden als hierboven.
  Als ik de hele dag heb gewerkt, heb ik geen zin om ‘s avonds laat nog naar een zwaar, saai, vask politiek programma te kijken.
  Ik wil dan iets wat lekker weg kijkt.

 52. Cain

  Hoog bezoek, laag bezoek, Tan laat met beide zien dat hij er niet mee om kan gaan en niet in staat is een goed gesprek te voeren/leiden.
  Hij is door en door fake. De enige in wie hij oprecht geïnteresseerd is is hij zelf.

 53. Marc

  Ach, onderzoekjes zeggen ook niet veel in deze en is ook behoorlijk relatief. Als Pauw het dan zo goed zou doen bij intelectueel en hoger opgeleid Nederland dan hadden zijn kijkcijfers ook wel wat hoger geweest me dunkt…

 54. y

  @ Cain, Mr. Humbert is veel hoger opgeleid dan Pauw.

 55. Hans

  MC moet inderdaad eens ophouden om iedere dag een update te geven over RTL Late Night en Pauw. Dat is geen nieuws en is puur sensatiezucht en om maar ‘artikelen’ te brengen. Overigens vind ik bij RTL Late Night het entertainment gehalte wel wat groot. Verder prima programma overigens.

 56. B. Raak

  @ y, wat bazel jij nou allemaal, wie is in godsnaam Mr. Humbert?

 57. Partij Voor de Vrijheid/Lisa

  Humberto Tan is een zielige vertoning…

 58. -_-

  Je moeder ook.

 59. gtstfites

  Waarom negeert Nederland gewoon niet net als België die zeikers over zwarte pieten laat gewoon hoe zwarte piet was. Krullen, oorbellen, zwart, lippenstift, etc. En liedjes gewoon houden hoe het is. Mensen die tegen zijn ga maar in een ander land wonen.

 60. anonymous

  @lisa/partij voor de vrijheid; als die.geblondeerde debiel die Geert heet, te gast
  zou zijn was het natuurlijk een geweldig goed programma.

 61. anonymous

  gtstfites; ik heb veel Afrikaanse collega’s en zij en hun kinderen vinden sinterklaas en de zwarte pieten juist hartstikke leuk.
  Inderdaad sint en zwarte pieten gewoon houden en niet aanpassen voor een handjevol mensen dat zich beledigd voelt.

 62. Kaaskijker

  @gtstfites
  Dat hele Zwarte Pieten-gedoe is alleen maar ter amusante opvulling. Iedereen weet dat 5 december alles bij het oude is. Ze willen enkel wat discussie aan de tafel en denken met nu weer de verkrachte sinterklaasliedjes dat ze ‘het gesprek van de dag’ aan de tafel hebben. Niets is minder waar. En dat moet dan doorgaan als onderwerp voor hoog opgeleiden. Nou sorry hoor, hogeropgeleiden zetten dan de tv uit en gaan lezen. Of gebruiken hun kennis van de buitenlandse taal en zetten een Duitse, Engelse of Franse zender op.

  Ik ben een van die kijkers die “plots” verdwenen is in de kijkcijfers van Ned 1. Ja ik zei Ned 1. Of moet ik Hagoort 1 zeggen?

 63. sharon dijksma

  Jullie denken toch niet dat we er voor jullie zitten ,stelletje domme varkens .We zitten er voor ons eigen dik doorgevreten lichaan op Haag tot we weer dood gaan

 64. Geert Wilders

  hahaha Sharon Dijksma, over linkse speklappen gesproken??

 65. sharon dijksma

  geertjewilders toch ,je denkt toch niet dat linkse speklappen duurder zijn dan rechtse speklappen .Wij op haag vreten toch alleen maar biefstuk toneel ,dat weet je toch wel geblondeerde homo

 66. sharon dijksma

  Geertjewilders ,jj laat mensen uit je partij allemaal weglopen met jouw Zetel zodat die stomme ossenkoppen zelf in de tweedekamer een eenmansmaffiapartijdje kunnen beginnen . Ja ik zweer tot God dat wij allemaal smeerlappen zwijnen en kokhalzende mensen zijn van geslijm ,maar ik heb de tomaatjes

 67. Kendra

  @ sharon dijksma

  Partijdje? Wat is in godsnaam een partijdje?

 68. sharon dijksma

  Kendra ,ik zeg partijdje .Als je zeg onze Partij ,dan spreekt het aan als een Partij opdat ze dat vroeger ook noemden op de DDR ,der DDR Partij .. ben het wel deels met je eens Vingerafdrukken afgeven in een Paspoort is nog erger dan een Politieke Partij . Wij zwijnen van Haag zijn nog erger dan de bewoners van de wijk Zonnedael Flodder .

 69. sharon dijksma

  Kendra ,of had je liever Partijtje gezien lezen .Wij zijn van alle markten thuus hoor op Enschede . We laten de ouderen gewoon hun geld eerst opvreten als het kan kon het niet doorgaan ,,jammeeeeeeeer .En Henk Krols hoor je niet ,de schandknapen zullen Henk inmiddels met zijn vriend verwennen

 70. sharon dijksma

  En als ze elkander oplichten en bebommen blijken het afteraf hele goede mensen te zijn . En als iemand op straat gaat schreeuwen ,ik wil ook ministerpresident gaan worden dan halen ze hem op met de ziekenwagen richting de mitella .En daarom zijn wij op Haag niet gek .Gek he ?

 71. Lorelei Lee

  Sharon Dijksma, je hebt weer eens overmatig spiritus gedronken.

 72. marit

  Ik erger mij aan de hetze die gaande is tegen rtl late night. Op de publieke omroep, met een als documentaire gebrachte karaktermoord dat Tan niet integer zou zijn, gepresenteerd door mevr jinek (…de boer zal klaag’lijk wraken wat hij in geen duizend jaar kan maken), die droomt van zulke kijkcijfers; en een artikel met dezelfde strekking in de Prive.

  Maar het meest stoor ik mij echter aan het anp bericht heden dat Tan meer laagopgeleiden zou trekken. Heel erg gebiased. Allereerst vermeld het bericht niet, hoeveel laagopgeleiden pauw trekt. Ook niet hoeveel hoogopgeleiden Tan trekt. Voorts vertelt het bericht ook niet, hoeveel hoogopgeleiden er uberhaupt zijn in Nederland, hoe het opleidingsnivo vastgesteld is (http://www.trendsinbeeld.minocw.nl/grafieken/3_1_2_31.php), en welke definitie voor hoogopgeleid gehanteerd wordt.
  Als dat WO is, telt nederland 12% hoogopgeleiden.
  Met de onzekerheid of het opleidingsniveau van kijkers betrouwbaar is vastgesteld, is de enige statistisch betrouwbare conclusie mogelijk dat Tan meer kijkers trekt dan pauw, en dat in een globale dwarsdoorsnede van de bevolking, en niet alleen een handvol oude wittemannetjes zoals pauw ! Maar dat wisten we al.
  Er is geen sprake van een overrepresentatie van laagopgeleiden in de kijkers van Tan (MAAR JE MOET KENNELIJK WEL HOOGOPGELEID ZIJN OM DAT TE BEGRIJPEN GEZIEN DE REACTIES HIER). Hoe meer kijkers, hoe beter de betrouwbaarheid van de schatting van het opleidingsniveau, en hoe meer deze de demografie van de Nederlandse bevolking zal naderen. Als heel Nederland kijkt, kunnen er nooit meer dan 12% universitair opgeleiden zijn. Hulde Tan!

 73. Lorelei Lee

  Marit, kan je commentaar voortaan ietsje langer?

 74. Lorelei Lee

  Dan schijt ik intussen mezelf weer eens ff tussen de schaamflappen.

 75. Sven L.

  Wat wordt gezien als laag of hoog opgeleid..? Wordt helaas niet vermeld. Natuurlijk hebben de onderzoekers van SKO allemaal een universitaire studie achter de rug om deze cijfers te verklaren.

  Heb zelf een HBO niveau en kijk naar RLN.

 76. watiserdan

  Ag wij kunnen tenminste verder tellen dan 3 de npo kijkers weten niet meer dan 1 2 3 huhuhu en nu dan…….

 77. Henk

  Komt nu echt niet meer goed met beat it
  Wel jammer van al het geld en tijd die er in zit
  Denk dat jan smit wel een beetje spijt heeft

 78. Ano Nieme

  Alle t o k k i e s kijken rtl

 79. Anonymous

  Wij NPO-kijkers weten in ieder geval hoe we ACH moeten schrijven. Maar sinds de deplorabele toestand van de maatschappelijke onderklasse hier genoegzaam is omschreven hoeven wij hier niet verder op in te gaan.

 80. -_-

  Je bent oud, lelijk en single.

 81. kristina

  Intellectuele Jeroen is exit, Humberto heeft de strijd gewonnen. Chapeau !
  Lekkere simpel entertainment later op de avond, heerlijk voorspel voor de nacht…

 82. kristina

  Niks mis met zware kost trouwens maar alles op zijn tijd en Jeroens tijd is geweest, wat hem ik overigens niet gun !

 83. Clementine

  Ik kijk uit naar de dag dat Humberto Tan hetzelfde lot is beschoren.

 84. Marloes

  Lijkt me evident, toch? Wat is RTL Late Night meer dan een veredelde Jensen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.