David Dam voelt zich niet te goed voor The Voice

Hoewel de talentenjacht in zijn kringen niet populair is, doet soulzanger David Dam (24) toch met volle overtuiging mee aan The Voice of Holland. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Dam kreeg de jury vrijdag aan het dansen in de RTL 4-show. “In de muziekscene waarin ik actief ben, is meedoen aan zoiets als The Voice niet populair. Gesteld wordt, dat het beter is om op eigen kracht succes te krijgen, in plaats van misschien te snel of te makkelijk bekend te worden met een tv-programma.” 

Van die kritiek ligt Dam niet wakker. “Desondanks doe ik uit volle overtuiging mee, om aan te tonen dat deelname aan The Voice wel degelijk kan werken.”

Dam koos voor coach Trijntje Oosterhuis. “Zij past in mijn muzikale straatje. Verder hoop ik dat zij me kan bijbrengen hoe ik me het beste kan profileren en mezelf kan blijven zonder fouten te maken.

Ik heb nog wel meer in huis dan alleen die smooth party die ik in de studio neerzette. Deze jongen beschikt over nog andere moves en houdt ook van kleine performances en keihard rocken en tot het uiterste gaan.

The Voice begon vrijdag met ruim 2 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen