Zomergasten terug onder half miljoen-grens

Zomergasten is zondagavond weer ver onder de half miljoen kijkers-grens gezakt op Nederland 2. Er keken slechts 348.000 mensen naar de aflevering met dirigent Reinbert de Leeuw, goed voor 5,9 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het was alweer de vierde aflevering van Zomergasten. De eerste drie afleveringen met Freek de JongeJim Taihattu en Saskia de Noort trokken respectievelijk 501.000, 266.000 en 521.000 kijkers.

Vorig jaar wist Zomergasten aanzienlijk meer kijkers te boeien. Toen keken er gemiddeld 646.000 mensen naar de vijf afleveringen. De minst bekeken aflevering was die met theaterregiseur Johan Simons en trok 498.000 kijkers.

De meest bekeken aflevering van vorig jaar was de aflevering met Wouter Bos. Daar keken 820.000 mensen naar.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen