Viola Holt: ‘Catherine krijgt de waarheid’

Viola Holt heeft geen spijt van de uitspraken die ze heeft gedaan over haar vroegere collega Catherine Keyl in een over twee weken verspreid interview met weekblad Privé. Dat heeft de oud-presentatrice vanochtend laten weten op Radio 538. Het is tijd voor de waarheid, vindt Holt. “Ik vertel altijd de waarheid en het is nou eenmaal zo, ik kan er niets doen. Zeker als je 65 bent, moet je niet meer gaan jokkebrokken en gewoon even zeggen hoe het is, klaar“, zo liet de televisiediva weten.

Overigens wilde Holt er inhoudelijk niets over zeggen. “Ik ga het er niet meer over hebben. Dat is alweer drie weken geleden. Het is helemaal niet belangrijk meer.

Holt is vandaag 65 jaar geworden. Op de vraag of Catherine haar al heeft gebeld, zei ze: “Catherine, wie? Ha ha ha.

De oud-presentatrice voelt zich goed. “Uitstekend, het kan niet beter. Ik had nooit verwacht dat ik het zou halen.”

De tv-kijker moet de 65-jarige Holt missen. “Ik ben al drie jaar nanny van zes kinderen. Ik vind het prachtig om kinderen van vier tot tien te begeleiden naar volwassenheid. Kinderen zijn nog leuker dan kijkcijfers.”

Ik maak wel eens een uitzondering voor mensen die ik al 40 jaar ken. Bij Paul de Leeuw of Linda de Mol kom ik nog wel eens in een programma, maar verder is het tijd voor de nieuwe generatie.”

Holt riep in Privé dat zij niet de enige is die problemen had met Keyl en dat ze bijzonder jaloers was. “Mijn reportages mochten niet bij haar in de uitzending. Als ik je dáár over vertel… Jaloezie is altijd een heel nare factor geweest.

Holt en Keyl presenteerden vroeger allebei de 5 Uur Show op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen