SBS 6 met talentenjacht voor imitatoren van sterren

Imitatoren van sterren als Adele en Michael Jackson krijgen een podium op SBS 6. De zender komt met een nieuwe talentenjacht waarin wordt gezocht naar de beste imitatoren van artiesten en bands. Dat heeft producent Talpa laten weten. Er wordt hard gezocht naar kandidaten. “Heb jij een fantastische Adele in huis of ben je de vergeten André Hazes, dan zoeken we jou! Of speelt jouw band de beste Beatles covers en wil je dit heel Nederland laten horen, geef je dan op.”

Tijdens het programma mag de kijker live – tijdens de optredens – zijn allesbeslissende oordeel vellen. “Er is dus geen vakjury. Overleeft de act de eerste ronde? Dan levert je dat gegarandeerd een mooie geldprijs op.”

De nummers één, twee en drie krijgen daar nog eens een flink bedrag boven op, aldus Talpa. “Klinkt dit je als muziek in de oren? Mail ons en leg uit wie je na wil doen.”

Talpa werkt ook aan de nieuwe talentenjacht Popster voor mensen met een leuke poppenact. Vermoedelijk wordt ook dit programma gemaakt voor SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen