Nance terug op de buis bij RTL 4

Foto: Elvin Boer

Nance Coolen keert terug op de buis. De voormalig SBS 6-presentatrice gaat aan de slag voor RTL 4. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt. RTL 4 neemt de Caroline Tensen-show DNA Onbekend over van de NCRV en laat Coolen de presentatie verzorgen. “Voor mij voelt het als een droom die uitkomt. Ik heb ontzettend veel zin om lekker bij RTL aan de slag te gaan. Hiermee sluit ik een periode van twee jaar af waarin privé veel is gebeurd“, zegt de presentatrice over haar ziekbed.

DNA Onbekend zal bij RTL 4 te zien zijn als Familie Gezocht. “Voorlopig staan er vijf uitzendingen gepland waarbij we iets meer cases per uitzending gaan behandelen. In plaats van twee zullen we drie mensen helpen met het vraagstuk waar ze mee worstelen.

Nance stelt dat het programma op een goed moment in haar leven komt. “Omdat er veel is gebeurd, kijk ik anders tegen dingen aan. Heb ik ht gevoel dat ik mensen beter kan ondersteunen in hun proces.

Het blijft natuurlijk altijd spannend om een nieuw vlak te betreden. Ik heb veel ervaring met grote shows en dat blijf ik geweldig leuk vinden. Maar de tijd is rijp voor een nieuwe uitdaging die ik vol spanning en verwachting aanga.

De eerste aflevering is komend najaar te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen