Martijn Krabbé: ‘Roddeljournalistiek steeds beter’

Foto: Nick van Ormondt

Martijn Krabbé heeft het idee dat de roddeljournalistiek de afgelopen jaren steeds beter is geworden. Dat heeft de presentator laten weten in Linda’s Zomerweek. Krabbé’s scheiding is en wordt breed uitgemeten in de media. De RTL 4-ster weet niet goed wat hij eraan mot doen. “Soms lees je dingen terug, waarvan je denkt: hoe weten ze het in godsnaam? Dan is het ook nog waar. Het lukt me niet om dat lek te dichten op één of andere manier. Dat vind ik wel eens vervelend.”

Vooral voor zijn kinderen vindt hij het naar. “Ik vind het wel heel vervelend voor mijn kinderen dat het mij niet gelukt is om mijn relatie stabiel te houden. Daar is wel heel veel troep uit naar voren gekomen.

De roddelbladen zijn ook steeds beter geworden in de afgelopen jaren. Internet is er natuurlijk bijgekomen, dus er wordt op een heel snelle manier getipt en gedaan. Je krijgt er ook geld voor.”

De nieuwe vriend van zijn ex Amanda werd zelfs aan Krabbé voorgesteld via een roddelblad. “Ik wist wel dat er iets was, min of meer, maar niet officieel. Ik zag haar zoenend voorop een blad en dacht: nou, prima.”

Ik zei: ‘Jongens kom eens kijken, dat is ‘m!’ Dat lijkt allemaal heel tragisch, maar het valt mee. Het is een beetje rommelig. Zij kon er ook niet zo veel aan doen.”

Uiteindelijk is Krabbé erg blij met de scheiding. “Na twee dagen zei ik: ‘Je hebt gelijk.’ Ik vond het heel moedig dat zij die knoop doorhakte. Ik had het zelf nooit gedaan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen