Kelly Pfaff doet paaldansshow voor spieropbouw

Kelly Pfaff doet mee aan de nieuwe paaldansshow van RTL 5, omdat ze spierkracht wil opbouwen. Dat vertelt de realityster in weekblad Party. Pfaff heeft er zin in om op de televisie te gaan paaldansen. “Het is mijn doelstelling om door dit programma weer spierkracht op te bouwen. Ik doe dit puur voor mijzelf en daarom ben ik ook zo relaxed. Ik houd van de fysieke kracht die je ervoor nodig hebt en je krijgt er een mooi, gespierd lichaam van“, zegt de ster van de realitysoap De Pfaffs.

Pfaff is ambitieus. “Voor mij is het belangrijk dat ik het kan, dat het er goed uitziet en dat de mensen thuis het leuk vinden om naar te kijken. Ik ben niet zo bezig met een finaleplek. Wat ik vooral leuk vind, is dat je een fit lijf krijgt en dat je het ook na het programma zelf kunt voorzetten.

Celebrity Pole Dancing is voor haar de perfecte sterrenshow. “Ik zoek de uitdaging op, maar wel op een veilige manier, want ik heb ook nog twee kinderen.”

Aan een programma meedoen is leuk, maar het is niet mijn leven. Programma’s waarbij je moet duiken van een grote hoogte of van een hoge skischans moet springen, zijn niet aan mij besteed.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen