Kandidaten blijven The Voice-coaches verrassen

De coaches van The Voice of Holland zijn ook dit seizoen weer verrast door het talent van de kandidaten die op auditie kwamen. Dat laten zij vandaag weten in een persbericht van RTL 4. De opnames van The Blind Auditions zitten er weer op en het resultaat is vanaf 29 augustus te zien op tv, als The Voice terugkeert voor seizoen vijf. “Bij The Blind Auditions was ik opnieuw verbaasd over het talent dat we in Nederland hebben. Ook de diversiteit van genres vind ik te gek!“, aldus Ilse DeLange.

Collega Trijntje Oosterhuis denkt er net zo over. “Te gek dat er ieder jaar weer enorme talenten zijn die zich durven opgeven. Wat dit jaar heel verfrissend is, zijn de verrassende keuzes van de kandidaten. Waar eerst vooral kandidaten uit de soul-hoek voor mij kozen, is het dit jaar veel breder. Het kan heel goed zijn dat de winnaar bij mij zit…”

Het wordt volgens Ali B een spannend seizoen. “Dit seizoen wordt meer dan ooit het seizoen van specialiseren waar je goed in bent in plaats van verschillende stijlen uitproberen.

En Marco Borsato zegt: “Voor mij ligt de uitdaging in het etaleren van het talent van de kandidaten, ze te laten stralen. Om de kandidaat te begeleiden in zijn of haar zoektocht binnen de muziek.

Ik vind het spannend om met de kandidaten op reis te gaan, nog niet wetende wat de bestemming zal zijn. Dit seizoen wordt opnieuw een avontuur!

De blind auditions-ronde telt dit jaar zeven afleveringen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen