Hoge werkdruk voor Gerard Joling

Gerard Joling ervaart op dit moment een hoge werkdruk. Dat geeft de tv-ster aan in weekblad Party. Joling is vanaf zaterdag weer prime time op SBS 6 met de show Beat It. “Het is wel even hectisch momenteel. Ik treed veel op en ben met Gordon het programma Waarheen Waarvoor aan het opnemen. Dat is elke keer vier dagen achter elkaar. Zelf ben ik nog bezig met een kerstalbum dat ik binnen nu en vijf weken moet inzingen. Daar komen de opnames voor Beat It bij, dus het is pittig.”

Toch overleeft Joling. “Ik zorg ervoor dat ik goed eet en goed slaap. Af en toe de juiste vitamines erbij en voldoende sporten. Al is dat laatste er de afgelopen tijd een beetje bij ingeschoten.

Dat Joling een flinke buik heeft, heeft heel Nederland kunnen zien op een foto van een Britse paparazzo, waarop te zien was hoe hij een selfie probeerde te maken met Will Smith.

Daar baalde ik heel erg van, want ik was voor De Toppers elf kilo afgevallen. Nou zat mijn zwembroek wel wat lager dan anders omdat ik aan het zonnen was geweest, maar ik was ook vier-vijf kilo gegroeid. Ik ben best ijdel en dus moet dat buikje eraf.”

Met Beat It neemt Joling het straks op tegen Holland’s Got Talent, waarin collega Gordon zit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen