Henny Huisman vanavond terug op de buis

Na de Jan Smit en Gerard Joling-show Beat It, beleeft Henny Huisman deze avond zijn grote tv-comeback op SBS 6. In Surprise Surprise, de nieuwe versie van zijn vroegere Surprise Show, heeft hij een mooie bijrol. “Waanzinnig leuk dat de Surpriseshow nieuw leven wordt ingeblazen. Want wat wás het een succes toen ik er in 1988 mee begon“, zegt hij. “Liever een bijrol dan géén rol. Do presenteert de show en Airen Mylene en ik gaan het land in om mensen te verrassen.

Huisman vertelt in De Telegraaf dat hij het allemaal te danken heeft aan Beau van Erven Dorens. “Hij was het die een ludieke actie startte om mij terug op de buis te krijgen en daarmee naar de directie van SBS 6 stapte.”

Eigenlijk was het bloedlink wat hij deed, met die actie. Want het had zó verkeerd kunnen uitpakken… Wat als er maar tien mensen de petitie hadden getekend? Gelukkig waren het er duizenden. Als dat niet was gebeurd, weet ik wat de mensen hadden geroepen: ’Wéér mislukte poging tot terugkeer op tv.’ Verschrikkelijk toch?

Het gebaar dat Beau juist op dát moment maakte, die uitgestoken hand, zal ik van mijn leven niet vergeten.

Surprise Surprise begint om 21.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen