Eva Jinek loopt mee met concurrent Humberto Tan

Geplaatst op Thu 28 Aug 2014 om 17:00

Foto: RTLEva Jinek gaat voor haar nieuwe programma Brandpunt Profiel een dagje meelopen op de redactie van RTL Late Night. Dat heeft de KRO vandaag laten weten. Jinek, die in januari en februari de late night-show van NPO 1 gaat doen, werkt aan een profiel van talkshowhost Humberto Tan. “Waarom houdt bijna iedereen van Humberto? De succesvolle talkshowhost lijkt geen vijanden te hebben. In Brandpunt Profiel een portret van de presentator van RTL Late Night“, aldus de omroep.

Volgens de omroep, die de late night-show van Jinek gaat uitzenden, is RTL Late Night ‘binnen korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde op de late avond’. “Wat is het geheim van Humberto Tan? Is hij een allemansvriend of daadwerkelijk zo aimabel?

Jinek probeert daar achter te komen. “Ze loopt mee op de redactie van RTL Late Night en er komen vrienden en collega’s van Humberto Tan aan het woord waaronder Toine van Peperstraten, Jack Spijkerman, RTL 4-directeur Erland Galjaard en Humberto’s zus Palmira.

Tan zal in januari en februari een directe concurrent zijn van Jinek, die de nieuwe winterse vervanger van Jeroen Pauw is.

Brandpunt Profiel over Tan is op woensdag 10 september om 20.25 uur te zien op NPO 2.
23 Reacties op “Eva Jinek loopt mee met concurrent Humberto Tan”


 1. Elm

  Hij heeft geen vijanden omdat hij altijd objectief blijft en nooit een mening zal geven.

 2. Reinardus

  Nou, @Elm dat ‘geen mening hebben’ valt wel mee, vind ik maar hij weet het mooi te verwoorden. Hij is intelligent en innemend. Prettig om naar te kijken en te luisteren.

 3. Mandy

  De grootste flop van de laatste jaren.

 4. Anonymous

  @Elm, grappig dat je dat zegt, hij geeft 1000 x vaker zijn mening dan Van Nieuwkerk.

 5. Jan

  Alleen dat hoofd al, wat een overschat ijskonijn.

 6. Anonie-mus

  De vraag is alleen nog maar: hoelang duurt nog deze hype? Nobody is thát good.

 7. Elm

  Van Nieuwkerk is ook veel erger dan Tan hoor qua een eigen mening over iets hebben. Marr ik denk dat het ook wel moet, straks krijgen we nog een Nederlandse Bill O’Reilly o.i.d.

 8. Mandy

  @ Anonie-mus, nog even volhouden met Tan.
  Het is eerder voorbij dan hij zelf denkt.
  Gevalletje hoge toppen en diepe dalen.

 9. Annette Schwarz

  Zij is niet moeders mooiste.

 10. Mandy

  Ze ziet er hoogstwaarschijnlijk beter uit dan jij met je plofkop in je IKEA-doorzonwoning.

 11. Anna Bos

  Moet er nou persé een programma gemaakt worden over Humberto Tan?

 12. KomtDatZien

  Dit bericht zijn ze hier op MC vergeten.
  Historisch slechte zomer voor RTL.
  http://www.marketingtribune.nl/media/nieuws/2014/08/%5Bkijkcijfers%5D-televisie-s/index.xml

 13. Leo

  Bah Jinek. Ergelijke aanstelster.

 14. Flippo

  @Komtdatzien: Geinig artikeltje, maar lees nou eens goed. Vooral de eerste zin van de vijfde alinea, die haalt eigenlijk de eerste 4 alinea’s volledig onderuit.

  Het is niet interessant hoe er in de zomer gescoord is. Er ging geen geld uit en er kwam een beetje geld binnen, want er is wel reclame uitgezonden. Het gaat hier om een commercieel bedrijf dat z’n zaken prima op orde heeft. Who cares, dat er in juli en augustus minder mensen keken.

 15. Fred

  Eigenlijk loopt ze dus gewoon de concurent aan te prijzen. Zal RTL wel blij mee zijn. Andersom zullen ze het niet doen.

 16. Kees

  Heeft Brandpunt niets beter te doen dan een profiel-aflevering te maken over Tan? De wereld staat in brand(punt) en we gaan mensen vragen wat het Geheim van Tan is. Geen NPO-waardige keus.

 17. Yes

  Het ”geheim” van Tan is de blik in zijn ogen. Hij kijkt nooit arrogant of boos.
  Zet een foto van Pauw en de rest ernaast dan snap je wat zijn geheim is.
  Pauw is bezig reclame aan het maken voor zijn nieuwe programma, maar die blik van hem is zeer afstotend dat maakt hem arrogant en impopulair. Een beetje nederigheid en vriendelijkheid helpt ENORM!

  Heb Linda ook nooit arrogant of boos zien kijken, dus er zit wel een kern van waarheid in.

 18. Anonymous

  Ik heb de indruk dat Humberto heel goed kan acteren. Die op afroep beschikbare verbaasde blik, de onderkaak hierbij synchroon laten zakken, toch wel knap gedaan. Als je er in trapt. Toch moet hij iets doen aan die rare grimassen en slecht verstaanbare half ingeslikte geratel van hem.

 19. Peet

  @Anonymous, wij hebben daar totaal geen moeite mee. Ik zou zeggen kijk dan niet! Blijkbaar vindt jij hem wel interessant anders keek je niet naar hem.
  Kom uit jouw cocon net als Tan, misschien gaat het dan wel lukken. Niemand zit op stijve harken met zure gezichten te wachten.
  Onderkaak synchroon laten zakken of niet, als dat kijkers aantrekt moet hij dat vooral blijven doen. Wij vinden dat juist leuk!!!

 20. Senna S

  Super, ik kijk er naar uit!!

 21. dunc

  Denkt dat ze mooi is. bekend geworden Door t zinnetje ik zie mijn boobieeees totaal geen tv talent. Autocue talent.Moet in haar oortje toe gefluisterd worden. onaantrekkelijk afzichtelijk ziet zei er uit

 22. dunc

  non talent. Doet slim is dat niet. Geschikt om autocue voor te lezen, of om Door te geven wat haar in haar oortje gezegd wordt. In Nederland wordt je al een tv persoonlijkheid als je op tv zegt ik zie mijn boobieeees. die ze helemaal niet heeft strijkplank

 23. dunc

  haal van de tv die vrouw geen gezicht

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.