Eva Jinek loopt mee met concurrent Humberto Tan

Foto: RTLEva Jinek gaat voor haar nieuwe programma Brandpunt Profiel een dagje meelopen op de redactie van RTL Late Night. Dat heeft de KRO vandaag laten weten. Jinek, die in januari en februari de late night-show van NPO 1 gaat doen, werkt aan een profiel van talkshowhost Humberto Tan. “Waarom houdt bijna iedereen van Humberto? De succesvolle talkshowhost lijkt geen vijanden te hebben. In Brandpunt Profiel een portret van de presentator van RTL Late Night“, aldus de omroep.

Volgens de omroep, die de late night-show van Jinek gaat uitzenden, is RTL Late Night ‘binnen korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde op de late avond’. “Wat is het geheim van Humberto Tan? Is hij een allemansvriend of daadwerkelijk zo aimabel?

Jinek probeert daar achter te komen. “Ze loopt mee op de redactie van RTL Late Night en er komen vrienden en collega’s van Humberto Tan aan het woord waaronder Toine van Peperstraten, Jack Spijkerman, RTL 4-directeur Erland Galjaard en Humberto’s zus Palmira.

Tan zal in januari en februari een directe concurrent zijn van Jinek, die de nieuwe winterse vervanger van Jeroen Pauw is.

Brandpunt Profiel over Tan is op woensdag 10 september om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen