Do vindt Henny op zijn plek in Surprise Surprise

Do had het niet logischer gevonden als Henny Huisman, en niet zij, de centrale presentator was van de nieuwe SBS 6-show Surprise Surprise. Dat vertelt ze op Nu.nl. Surprise Surprise is een nieuwe versie van de vroegere Surprise Show met Huisman, die nu één van de twee locatiepresentatoren wordt. “Ik denk dat het verstandig is dat een format dat 25 jaar geleden op televisie kwam, 25 jaar later niet één op één hetzelfde moet zijn, maar ik vind het helemaal te gek dat hij er weer bij betrokken is.” 

Voor Do betekent de tv-show haar comeback op televisie na wat eerdere mislukkingen bij SBS 6. “Ik heb er heel veel zin in om in de voetsporen te treden van Henny.

Huisman zelf kan zich ook vinden in zijn bijrol. “Als je kijkt naar het totale concept dan is de verdeling goed. Do is een heel mooie gastvrouw, die mensen ontvangt en op hun gemak stelt.

Ik voel me prima bij deze verandering, want ik heb er een heel mooi rol in. Ik ben 63 en ik ben blij met elke rol. Ik kan nu mijn ervaring overbrengen en dat is leuk.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen