Wolter Kroes haalt op tv uit naar Dries Roelvink

Foto: RTLWolter Kroes heeft dinsdag in Boulevard uitgehaald naar collega Dries Roelvink. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Roelvink plaatste op Facebook een filmpje van zijn optreden in een partytent, die nagenoeg leeg was. ‘En daar rijden we 206 km voor’, schreef de zanger erbij. “Ik heb het filmpje gezien van Dries Roelvink en ik moet je heel eerlijk zeggen – normaal gesproken zou ik dit nooit zeggen – maar hij verdient het ook een klein beetje dat dit gebeurd is“, aldus Kroes in een reactie.

Hij heeft namelijk in de Privé álle voetbalplaten lopen afkraken. Hij vond dat alleen zijn plaat goed is“, vervolgde de volkszanger. “Nou, Dries, je hebt de allerbeste plaat, zag ik op tv, want de zaal was leeg. En ik vind het héél lullig om dit nu te zeggen, maar boontje komt nu een klein beetje om zijn loontje.”

Boulevardster Albert Verlinde stond er van te kijken. “Ik zit met verbijstering te kijken naar dit filmpje. Wolter Kroes is degene die altijd alles bij elkaar houdt, vriendelijk is, alles naar boven afrondt en nu ineens eem sneer uitdeelt aan Dries Roelvink. Ik vind het leuk, maar ik sta er even van te kijken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen