Weinig kijkers voor finale Beste Singer-Songwriter

Foto: NCRVHet derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland met host Giel Beelen eindigde maandagavond met een magere 305.000 kijkers en 5,3 procent marktaandeel. Dat is niet genoeg voor een plek in de dagelijkse kijkcijfer top 15. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De kijkers zagen hoe Stef Classens werd uitgeroepen tot de derde winnaar van de show. Hij treedt in de voetsporen van Douwe Bob (wiens finale 287.000 kijkers trok) en Michael Prins (482.000).

Classens zong tijdens de live finale het nummer She will help you out. “Ik was al heel blij met deze kans om mee te doen aan dit programma. Ik ben heel blij dat ik al deze mooie artiesten heb mogen ontmoeten. Ik wil iedereen bedanken!“, reageert hij.

Het talent wint met deze titel optredens op onder anderen het grootste festival van Europa Sziget, het nieuwe singer songwriter-festival The Brave, een podiumplek volgend jaar op Altersonic Noorderslag en spelen in het voorprogramma van de clubtour van Jacqueline Govaert.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen