Viola Holt vindt Robert Jensen vreemde man

Foto: RVDAViola Holt vindt Robert Jensen een vreemde man, die niet goed is in zijn werk. Dat zegt de televisiediva in weekblad Privé. Jensen heeft Holt jarenlang verguisd op radio en televisie. “Een vreemde man, die ook niet goe din zijn werk was. Je moet niet om je eigen grappen gaan lachen. Ik heb de mooiste Amerikaanse talkshows gezien, dit was daar een slap aftreksel van. Ik schreef in die tijd ook columns voor Privé, die hij op een ziekelijk toontje op de radio voorlas. Viola-pesterij ten top.

Heel ergerlijk, vond Holt het. “Elke woensdagavond werd ik door hem gebeld en dan zat ik meteen in de uitzending. Hij had een zogenaamd leuke rubriek: Viola’s Feitjes.

Nota bene toen mijn schoonmoeder op sterven lag, kregen de kijkers een foto te zien van een moddervette, naakte vrouw die voorover gebogen op straat lag. Jensen riep: ‘Viola heeft zelfmoord gepleegd!’ Wat was daar de humor van?

Door de hetze liep Holt een burn-out op. “Dat een presentator een collega zó kan treiteren. Het is veel erger geweest dan je denkt. Het waren niet alleen die grappen op tv, week in, week uit, het was echt stalken.

Ik wilde ’s morgens niet opstaan, bleef de hele dag thuis met de gordijnen dicht. Ik wilde niemand meer zien en zag er ook niet uit. Grauw, zo grauw. Het heeft anderhalf jaar lang geduurd. Ik was moe, lamlendig, huilde om niks. Ik ben er zelfs nog voor naar een psycholoog geweest.

Het was enorm heftig, besluit Holt. “Nu zou ik er geen last meer van hebben. Wat ze ook over me zeggen, het gaat het ene oor in, het andere uit. Het zal wel. Gaan jullie maar lekker je gang.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen