SBS 6 in september met vier Nederlandse avonden

Foto: Fred de GrootSBS 6 schotelt de kijker in september vier dagen in de week Nederlandse tv-avonden voor. Op de drie overige dagen zijn Amerikaanse series te zien. Dat blijkt uit uitzendschema’s van de tv-zender. Het zwaartepunt van de programmering in september ligt op de zaterdagavond, met Beat It en Surprise Surprise. De Jan Smit en Gerard Joling-show Beat It en Do’s Surprise Surprise ondervinden straks concurrentie van de RTL 4-shows Holland’s Got Talent en Roodkapje met Paul de Leeuw.

De woensdagavond vormt straks opnieuw het thuis van de successerie Dokter Tinus. Aansluitend zal de Kees Tol-show Hollands Beste Bloemstylist worden uitgezonden.

Een ander veelbelovend tv-project is de trouwsoap van Patty Brard: Patty’s Big Fat Ibiza staat samen met Andy & Melisa recht tegenover The Voice of Holland op RTL 4.

Op zondagavond komt SBS 6 met Undercover in Nederland en Bonje met de Buren.

Dubbele afleveringen van Under the Dome staan op maandag, dubbele afleveringen van NCIS op dinsdag en op woensdag worden The Mentalist en Elementary uitgezonden.

Overigens schotelt concurrent RTL 4 de kijker in september zes Nederlandse avonden voor. Alleen de crime-maandag blijft Amerikaans.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen