Peter R. haalt woede op hals met Buch-opmerking

Peter R. de Vries heeft zich de woede op de hals gehaald van kijkers thuis met een opmerking over de dinsdag overleden Menno Buch. Dat blijkt uit reacties op het sociale medium Twitter. Inval-Albert Jamai Loman vroeg woensdagavond in RTL Boulevard aan De Vries of hij zich heeft laten inspireren door de programma’s van Buch. “In alle onbescheidenheid zal het misschien eerder omgekeerd geweest zijn, want ik ben natuurlijk wat langer bezig dan hij“, antwoordde De Vries.

Daar voegde hij aan toe: “Maar alle gekheid op een stokje: wat hij deed met die programma’s was belangrijk. Hij liet letterlijk iets achter de tralies zien. Veel mensen hebben er geen idee van, wat daar gebeurt. Ik vind dat het zijn grote verdienste is dat hij daar meer inzicht en begrip voor heeft gekweekt. Dat deed hij voortreffelijk.

Op internet waren de reacties niet van de lucht. “Zelfs na de dood van Menno Buch reageert Peter R. de Vries nog als een arrogante verbitterde kwal. Bah“, zegt Kirsten.

Ook Naomi is woest. “Wat een KUT opmerking van Peter R de Vries. ‘Met alle bescheidenheid…’ Rot op, zelfingenomen sukkel.

Nathalie kon het niet geloven. “Die opmerking van peter r de vries toen er werd gevraagd naar menno buch was echt asociaal!!!! Houd je bek man LUL!

Showbizzjournalist Guido den Aantrekker: “Peter R. de Vries. De allergrootste paardenlul ter wereld, met excuses aan alle andere paardenlullen ter wereld.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen