Jack Spijkerman vindt begrip ‘ster’ erg opgerekt

Jack Spijkerman vindt dat mensen tegenwoordig wel heel snel ‘ster’ genoemd worden. Dat vertelt de RTL 4-presentator in Avrobode. Spijkerman vindt het vreemd dat zelfs mensen in de omgeving van een ster nu sterren zijn. “Waar ik me over verbaas, is hoe zeer het begrip ‘ster’ wordt opgerekt. Tegenwoordig is het al genoeg als je de zoon van Dries Roelvink of de buurvrouw van Gordon bent om van een duikplank af te mogen of in de rimboe gedropt te worden.” 

Deze ‘sterren’ worden vaak opgevoerd in de BN’er-programma’s. “Als de echte beroemdheden niet willen, nemen we dus blijkbaar genoegen met een goede bekende van die persoon? Best gek.

Overigens vindt Spijkerman die BN’er-shows niet te ver gaan. “Voor mij gaat niets te ver. Ik vind het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft te kiezen wat hij het liefst wil zien.

Die vrijheid moet wel worden ingeperkt op internet, aldus Spijkerman. “Ik weet dat het onmogelijk te realiseren valt, maar anoniem reageren op internetfora zou verboden moeten worden.

Lekker veilig achter je computertje anoniem je gal en frustratie spuwen over mensen die wél met hun gezicht op televisie komen om hun mening te geven vind ik zó vreselijk laf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen