Jack Spijkerman begrijpt Caroline Tensen niet

Jack Spijkerman snapt niet dat iemand als Caroline Tensen zich zo graag laat omringen door bekende Nederlanders. Dat heeft de presentator laten weten op Radio 538. Spijkerman kliekt niet graag met bekende collega’s. “Ik zag laatst de trouwerij van Caroline Tensen. Ze had haar tachtig beste vrienden en vriendinnen uitgenodigd en dat zijn allemaal BN’ers. Dan denk ik: waar zijn nou je vrienden van vroeger? Die zijn mij zo dierbaar, die vrienden van vroeger“, zo vertelt hij.

Hoewel de presentator momenteel op Ibiza is, zoekt hij niet andere BN’ers op. “Ik hoef niet op een strand te liggen met Gerard Joling en met Patty Brard. Het zijn allemaal aardige mensen, maar ik hoef er niet mijn vakantie mee door te brengen.”

Dat zij elkaar wel opzoeken, vindt Spijkerman vreemd. “Op vakantie mijd ik bekende Nederlanders. Die zoek ik absoluut niet op. Ik weet waar die allemaal heen gaan en bij elkaar gaan zitten, maar dat hoeft van mij helemaal niet.

Sommige BN’ers zijn volgens hem verzot op aandacht. “Ik was toevallig vorige week op het eiland Texel. Er was toen paniek in een plaatsje, omdat op het terras Dennis Weening zat. Allemaal schoolmeisjes kwamen voor een handtekening.”

Ik ben later naar hem toegelopen. Ik zei: ‘Doe een pet op en een zonnebril, dan heb je er geen last van.’”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen