Hans Kraay jr. gaat Louis van Gaal missen

Foto: SBSHans Kraay jr vindt het jammer dat hij Louis van Gaal niet meer regelmatig kan interviewen, nu SBS 6 het Oranje-voetbal heeft verloren. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Van Gaal ergerde zich groen en geel aan Kraay. “Soms moesten Louis en ik even wachten voordat we voor de camera met elkaar in gesprek gaan. Dan staan we rustig een minuut naast elkaar en ik kan je vertellen dat dat pijnlijk is. We wisselen geen woord. Niks, nada“, legt de presentator uit.

Kraay heeft geen hekel aan Van Gaal. “Maar op de een of andere manier wek ik veel irritatie bij hem op. Als ik hem acht vragen stel, komt er bij minimaal vier daarvan stoom uit z’n oren, terwijl ik hem volgens mij niet beledig. Maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik die stoom uit zijn oren wel leuk vind.

De SBS 6’er heeft ongeveer dezelfde mening over Van Gaal als Johan Derksen. “Louis weet dat ik hem een goede trainer vind, maar ik vind hem geen leuk mens. Dat is geheel wederzijds. Drie weken geleden vroeg ik hem: waarom doe je niet wat charmanter, dat zou je ten goede komen…”

Toen zei hij: ’Ik ben altijd charmant, behalve bij jou en ik heb me afgevraagd aan wie dat ligt. Ik ben erachter: het ligt niet aan mij, Hans’. Desondanks, ik zeg het heel zachtjes, ga ik hem een beetje missen nu SBS geen Oranje-wedstrijden meer uitzendt.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen