Cilly Dartell werkt aan tv-comeback

Foto: MAXCilly Dartell werkt aan een terugkeer op de televisie. Dat vertelt de presentatrice in Avrobode. Dartell, die in 2012 werd ontslagen bij Hart van Nederland, presenteerde afgelopen seizoen Studio MAX Live, maar het lunchprogramma is wegbezuinigd. “Nu ben ik bezig met het ontwikkelen van een mediaproject, al kan ik daar nu nog niets over vertellen. Er spelen in ieder geval een aantal dingen, waardoor ik goede hoop heb dat ik nog niet definitief afscheid van de televisie hoef te nemen.

Haar exit bij Hart van Nederland heeft Dartell definitief een plekje gegeven. “Het was een rottijd, maar ik heb er inmiddels een punt achter gezet. Ik wil ook niet meer aan Hart van Nederland gerelateerd worden.

Dartell weet nog niet precies wanneer ze haar tv-comeback maakt. “Tot die tijd geniet ik van mijn vrijheid.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen