Cilly Dartell durfde niet in Ranking the Stars

Foto: RTLCilly Dartell durfde het dit jaar pas aan om deel te nemen aan Ranking the Stars. Dat vertelt de presentatrice in Avrobode. Dartell is in het nieuwe seizoen dat vanavond begint één van de deelnemende BN’ers. “Ik was al eerder gevraagd, maar durfde het toen niet aan. Nu dacht ik: ik doe het gewoon, kan mij het schelen. Het is een programma waarvan je op voorhand niet weet wat er kan gebeuren. Alle grenzen kunnen overschreden worden; daar moet je op voorbereid zijn.” 

Het viel Dartell alleszins mee. “Van tevoren was mijn tactiek: als iemand mij op de hak neemt, ga ik daar hartelijk om lachen. Wat dat betreft was het voor mij ook een test, want zou ik dat kunnen volhouden? Maar ik vond het oprecht ontzettend grappig allemaal.

Aan de drank heeft ze niet gezeten. “Die champagne heb ik aan mij voorbij laten gaan, dat leek me wel verstandig. Bovendien waren de opnames overdag, voor mij te vroeg voor alcohol. Ik ben keurig aan het water gebleven.

Ranking the Stars begint om 21.15 uur op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen