Sophie Hilbrand geniet weer van tv-maken

Sophie Hilbrand geniet weer met volle teugen van het tv-maker. Dat vertelt de sterpresentatrice van BNN in een interview met weekblad Privé. In korte tijd beviel Hilbrand van haar 4-jarige dochter en 2-jarige zoon, terwijl ze ook nog eens hard doorwerkte. “Ook achteraf is het nog best moeilijk om precies te benoemen waar het in die tijd fout is gegaan. Ik denk dat het te maken heeft met dat ik veel te veel in twee werelden leefde. Ik was óf aan het werk, óf thuis aan het moeder“, geeft ze aan.

Dat is geen goede manier van leven, aldus Hilbrand. “Vaak was het zo dat ik tijdens mijn werk vooral aan thuis dacht en het liefst alleen wilde terughollen naar de kinderen. Dat werkt echt niet.

Hilbrand heeft ervan geleerd. “Je moet je werk met bezieling doen anders geniet je er niet van. Dat laatste heb ik in die tijd te weinig gedaan waardoor ik er geen energie van kreeg, zoals dat het geval moet zijn, maar het alleen maar kracht vrat.

Die fout ga ik nu absoluut niet meer maken. Natuurlijk zijn onze kinderen het allerbelangrijkste, maar ik moet het mezelf ook gunnen om te genieten van het feit dat ik misschien wel het mooiste beroep van de wereld heb.

Dat doe ik inmiddels weer volop en volgens mij gaat het zo helemaal goed.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen