Gordon: ‘Toppers-film wordt nog slechter dan Ushi’

Gordon verwacht dat de nieuwe film van De Toppers nog slechter wordt dan de Ushi-film van Wendy van Dijk. Dat vertelde de entertainer gisterenavond in VI Oranje. Gordon riep op zijn website dat hij de plannen voor de film vreselijk vindt en dat leidde tot ruzie met Gerard Joling. “Ik geloof gewoon niet in een Toppers-film. Dat heb ik ook gezegd. Ushi was ook zo’n verschrikkelijke film. Dat is echt de slechtste film die ik ooit van mijn leven heb gezien“, aldus de RTL 4-presentator.

Dat heeft Gordon destijds ook gezegd tegen Wendy van Dijk, de liefdespartner van RTL-baas Erland Galjaard, die hem een vijfjarig contract heeft gegeven. “Ik heb het wel gezegd, ja. Ik zei niet ‘de allerslechtste film ooit’, maar ‘de op een na allerslechtste film ooit’. Toen wist ik al dat die Toppers-film zou komen.

Volgens Gordon wil niemand naar een film van De Toppers. “Wie gaat er nou naar een Toppers-film? Ik geloof daar niet in. Ze hebben mij gevraagd en ik zei: ‘Nee, dat wil ik niet, ik geloof er niet in en het is een stom script.’ Het is een beetje The Hangover, maar dan heel slecht.

Dat Joling nu boos is, neemt Gordon met een korrel zout. “Die Joling heeft altijd wat te zeiken, man. Dat is net een oud wijf af en toe. Dan begint ‘ie weer te roepen.

Gordon, die sinds kort een roddelwebsite heeft, besluit: “Als je dit soort dingen hebt, bel elkaar dan op en vecht het niet uit in de media.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen