Froukje de Both vindt Gordon naïef

Froukje de Both vindt het erg naïef van Gordon dat hij is geschrokken van het effect van zijn nieuwe roddelsite Goor Draait Door. Dat heeft de presentatrice laten weten in RTL Boulevard. De Both begrijpt Goor niet. “Het is natuurlijk wel een beetje naïef om te denken dat als jij een website lanceert waar jouw naam ook heel groot boven staat, en je hebt het ook mede zelf bedacht, je dan niet verantwoordelijk bent voor de dingen die daar geschreven worden door andere journalisten.” 

Op Goor Draait Door stonden pittige artikelen over De Toppers en Henny Huisman, waar Gordon tot zijn onvrede over werd aangesproken. “Waarschijnlijk moet hij volgende keer als hij zo’n groot commercieel contract tekent, eerst even kijken van: goh, even de kleine letters lezen. Dit zijn de consequenties. Hij had dit kunnen weten“, aldus De Both.

Bram Moszkowicz is het met haar eens. “Er worden onder verantwoordelijkheid van Gordon teksten op de site gezet. Hij is er slim genoeg voor om in elk geval te kunnen vermoeden dat sommige mensen denken dat hij dat heeft geschreven.”

Gordon heeft inmiddels maatregelen genomen. “Ik vond het heel vervelend. Ik heb Henny zijn nummer niet. Ik had hem graag willen hebben en misschien doe ik dat ook van de week. Ik neem er afstand van, dit heb ik niet gezegd.

Ik heb wel even gezegd dat dit soort berichten eerst even langs mijn management moeten gaan. Ik heb natuurlijk geen zin in dit soort dingen elke weke. Als ik werkelijk zou zeggen wat ik allemaal denk, kan ik nooit meer over straat in Nederland.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen