Fons van Westerloo prijst Humberto Tan

Foto: RTLFons van Westerloo, voormalig baas van RTL én SBS, is fan van Humberto Tan. Dat laat hij vandaag blijken in zijn column in De Telegraaf. Volgens Van Westerloo is Tan op het gebied van respectvol omgaan met het publiek ‘een prachtig voorbeeld van hoe het moet’. “Ik heb hem vaak tussen zijn publiek zien opereren en met bewondering gezien hoe hij altijd bereid is tot een gesprekje, een goed woordje of een fotomomentje. Hij is een van de meest vlijtige presentatoren.” 

Van Westerloo begrijpt wel dat RTL Late Night zo’n succes is. “Ik kan mij voorstellen dat iedereen wel in zijn programma wil verschijnen, al was het maar om in aanraking te komen met zo een sympathieke kerel. Hopen dat hij zo blijft.”

De hele column van Van Westerloo is dit weekend te lezen in De Telegraaf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen