Beau trekt zich terug uit Surprise Surprise

Foto: RTLBeau van Erven Dorens gaat toch niet de SBS 6-show Surprise Surprise presenteren. Hij heeft het te druk met ander tv-werk. Dat heeft de presentator woensdagavond laat aangekondigd in Shownieuws. Do, die de show eigenlijk met Van Erven Dorens gaat presenteren, gaat de show nu alleen doen. “Ik ga het niet meer doen, want ik heb echt de tijd niet meer. Iemand moet er volledig voor kunnen gaan, want het is zo’n belangrijke show voor SBS“, aldus de bekende presentator.

Van Erven Dorens heeft naar eigen zeggen alles op alles gezet. “Het was een gekkenhuis. We hielden de agenda’s naast elkaar en ik zei: ‘Jongens het moet lukken’, maar het ging niet. Toen hebben we gezegd: laat maar, dit gaat niet.

Do vindt het een eer dat ze de show alleen mag doen. “Het is denk ik toch wel mijn eerste grote tv-show, als ik dat zo mag zeggen. Ik vind het wel heel erg kicken. Ik vind het een eer deze show te mogen presenteren.

Henny Huisman, ooit presentator van de Surprise Show, wordt samen met Airen Mylene special reporter. “Naast het werken met Henny, kijk ik ook heel erg uit naar de samenwerking met Airen… Ja, Airen en Do, twee chickies; die arme Henny!“, lacht Do.

Surprise Surprise begint volgens Do in september.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen