Albert Verlinde: ‘Ik ben dolgelukkig’

Albert Verlinde is dolgelukkig, na een pittige tijd waarin zijn relatieproblemen breed werden uitgemeten in de media. Dat vertelt de showkenner in weekblad Story. Vooral Shownieuws pakte groots uit met de relatieperikelen van Albert Verlinde en Onno Hoes, ook bekend als de ondeugende burgemeester van Maastricht. “Misschien heeft het wel zo moeten zijn. We moesten wellicht wakker geschud worden. We zitten weer in een positieve flow. Ik ben dolgelukkig“, zegt de RTL 4-coryfee.

Het gaat top met Verlinde. “Thuis is alles weer goed, ik heb net mijn contract verlengd met RTL en met mijn bedrijf gaat het ook weer prima. Vorig jaar merkt eik al dat het de goede kant op ging. Mensen trekken weer naar de zalen om leuke musicals te bekijken.

Dat was daarvoor wel wat minder. “Je mag best weten dat we diep in de rode cijfers hebben gestaan. Dat is even slikken, maar je moet door.

Nu gaat alles weer goed. Onlangs werd zelfs een enorme billboard voor Dreamgirls geplaatst langs de A16. “Dat doet mij wel wat, daar krijg ik echt kippenvel van. Het is bijzonder dat mijn bedrijf dit bereikt heeft. Dat je zo’n uitstraling hebt, dat daar zo’n billboard bij hoort.

Verlinde is ook de komende jaren het gezicht van RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen