Woordvoerder Mark Rutte ontkent ‘primeur’ PowNed

Foto: Nick van OrmondtPremier Mark Rutte heeft geen relatie met een man, zoals omroep PowNed beweert. Dat heeft zijn woordvoerder laten weten aan RTL Nieuws. Volgens PowNed-presentator Jan Roos is het ‘officieel’ dat Nederland de eerste homoseksuele premier heeft, omdat hij een relatie zou hebben met een man. De woordvoerder van Rutte ontkent dat echter stellig. “We kunnen het bericht niet plaatsen en het klopt niet“, is het enige wat de persvoorlichter kwijt wil aan RTL Nieuws.

Roos blijft achter zijn ‘primeur’ staan. “Nu is het zeker!“, reageert hij op de ontkenning uit het kamp van Rutte.

Rutte wordt door PowNed wel vaker geplaagd vanwege zijn imago op het relationele vlak.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen