‘Paul Witteman voortdurend moe en lusteloos’

Foto: Leendert van JansenPaul Witteman is ‘bijna voortdurend moe en lusteloos’. Dat, en dus niet dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging, is de hoofdreden dat hij na acht jaar stopt met Pauw & Witteman. Dat zeggen ‘insiders’ tegen weekblad Privé. Volgens ‘bronnen in Wittemans directe omgeving’ wilde Witteman graag zijn contract uitdienen, maar maken de naweeën van zijn prostaatoperatie vier jaar geleden het onmogelijk om pas in 2015 te stoppen. “Niet de formule was ’op’, maar Paul Witteman zelf“, weet Privé.

De VARA bevestigde gisteren dat Pauw & Witteman al twee weken lang niet meer live wordt uitgezonden, zodat Witteman een uur eerder naar bed kan. Dat heeft de omroep niet zelf naar buiten gebracht. “Het lijkt erop dat de zorgen om Wittemans gezondheid binnenskamers dienen te blijven“, aldus het blad.

Het is volgens Privé echter geen geheim dat Witteman na de operatie ‘’nooit meer helemaal de oude’ is geworden. “Paul hoort bij de groep van twintig tot veertig procent van de geopereerden die daarna kampt met chronische vermoeidheid.”

Vanwege de prostaatoperatie van Witteman presenteerde Jeroen Pauw de talkshow vier jaar geleden een aantal weken alleen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen