Jan Smit: ‘Ook in 2015 topact naar Songfestival’

Foto: TROSJan Smit verwacht dat Nederland ook in 2015 een topact kan afvaardigen naar het Eurovisie Songfestival. Dat zegt de commentator van het liedjesfestijn vandaag in De Telegraaf. Na de kansloze acts van artiesten als Sieneke Peeters en Joan Franka, doet de deelname van Anouk vorig jaar en die van Ilse DeLange en Waylon dit jaar veel goeds voor het Songfestival, meent Smit. “Ik denk dat het een stukje makkelijker wordt om topnamen voor volgend jaar te vinden.

Overigens denkt Smit niet dat Ilse en Waylon winnen vanavond. “Waylon zegt zelf top-7. Dat zou ontzettend mooi zijn. En gelukkig zie je dat kwaliteit beloond wordt.”

Smit denkt zelfs dat de top-5 er wel in zit. “De top-5 zullen we wel halen, gezien de zeer voordelige startpositie. Nederland moet na Denemarken, wat juist een heel fris en vrolijk nummer is. Daardoor is het effect van het rustige Nederland groot.

Het Eurovisie Songfestival begint om 21.00 uur op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen