Anita Heilker wil presenteren op televisie

Geplaatst op do 15 mei 2014 om 11:30

Foto: Dirk-Jan van DijkAnita Heilker, die in de jaren 80 samen met onder meer Angela Groothuizen in de Dolly Dots zat, zou graag een tv-carrière beginnen. Dat vertelt de zangeres, momenteel zien in de RTL 5-show Ik Ben Een Ster Haal Me Hier Uit, in weekblad Party. Heilker ziet het wel zitten. Ze lijkt de vrouwelijke Martin Gaus te willen worden. “Nu ik geen paarden meer fok, zou ik best willen presenteren. Een dierenprogramma lijkt me helemaal geweldig, daar weet ik ook veel van“, geeft ze aan. 

Ze heeft al eens eerder geprobeerd om een tv-baan te krijgen. “Heel lang geleden heb ik een keer een screentest gedaan. Dat was in de jaren tachtig. Maar ja, toen kreeg ik mijn eerste paard en toen was het gedaan.

Heilker ruilde haar artiestenbestaan in voor de paarden. “Ja, maar daar heb ik geen spijt van, hoor. Ik had er op een gegeven moment twintig. Een paar veulentjes per jaar; het waren gewoon mijn kinderen.

Wat verder weinig mensen weten is dat Heilker de stem is achter de Nederlandse Donald Duck. “Dat klopt, dat doe ik al 29 jaar! Ik blijf het zelf komisch vinden als ik zing als Donald.
8 Reacties op “Anita Heilker wil presenteren op televisie”


 1. Jan

  Ja, zo veel mensen willen presenteren. Achteraan sluiten zou ik zeggen.

 2. Mediaprak

  Ik zou eens met Henny Huisman gaan praten

 3. Pia

  Leuk wijf, net als de andere Dots. Zie een tv carriere niet echt gebeuren, maar er zijn slechtere voorbeelden die wel op tv zijn. Ze ziet er ook nog prima uit, is al over de 50.

 4. Anoniem

  Doet me denken aan from Russia with love.
  Do you fok horses?

 5. Wisse

  Samen met Angela Groothuizen een show in de namiddag zie ik wel zitten

 6. Petrus

  Ze lijkt op Donald Duck.

 7. Beëlzebub

  @Petrus

  Ja, vooral haar stem zeker. ;—-)

 8. bibi

  Ze is wel sympathiek in Ik ben een ster haal me hier uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.