Anita Heilker wil presenteren op televisie

Foto: Dirk-Jan van DijkAnita Heilker, die in de jaren 80 samen met onder meer Angela Groothuizen in de Dolly Dots zat, zou graag een tv-carrière beginnen. Dat vertelt de zangeres, momenteel zien in de RTL 5-show Ik Ben Een Ster Haal Me Hier Uit, in weekblad Party. Heilker ziet het wel zitten. Ze lijkt de vrouwelijke Martin Gaus te willen worden. “Nu ik geen paarden meer fok, zou ik best willen presenteren. Een dierenprogramma lijkt me helemaal geweldig, daar weet ik ook veel van“, geeft ze aan. 

Ze heeft al eens eerder geprobeerd om een tv-baan te krijgen. “Heel lang geleden heb ik een keer een screentest gedaan. Dat was in de jaren tachtig. Maar ja, toen kreeg ik mijn eerste paard en toen was het gedaan.

Heilker ruilde haar artiestenbestaan in voor de paarden. “Ja, maar daar heb ik geen spijt van, hoor. Ik had er op een gegeven moment twintig. Een paar veulentjes per jaar; het waren gewoon mijn kinderen.

Wat verder weinig mensen weten is dat Heilker de stem is achter de Nederlandse Donald Duck. “Dat klopt, dat doe ik al 29 jaar! Ik blijf het zelf komisch vinden als ik zing als Donald.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen