Albert Verlinde: ‘Driejarig contract bij RTL 4’

Albert Verlinde en zijn collega Winston Gerschtanowitz zitten voor nog eens om en nabij drie jaar exclusief bij RTL 4. Dat heeft de showkenner laten weten op Radio 538. RTL 4 meldde gisterenavond dat het duo een nieuw contract heeft getekend, maar wilde niet zeggen voor hoe lang. Het gaat dus om zo’n drie jaar. “Ze willen niet precies zeggen hoe lang, maar daar komt het ongeveer wel op neer. Laat ik dat maar even zeggen. Ik weet ook niet waarom we dat niet mogen zeggen“, vertelt hij.

Verlinde en zijn collega hebben niet voor exact dezelfde periode getekend. “Het scheelt twee of drie maanden onderling, maar volgens mij zitten we tot minstens 2017 bij de zender vast.”

Het is voor het eerst dat de twee tegelijk tekenden. “Ja, dat vonden we leuk. We waren allebei toe aan een nieuw contract en hadden zoiets van: laten we dat nou als duo doen. Het is ook een leuke manier om iedereen te laten weten dat wij als duo nog even doorgaan.

De showkenner blijft Boulevard combineren met zijn overige werkzaamheden. “Ik heb er ook nog een theaterbedrijf bij, maar ik heb gelukkig een heel goede directeur die dat runt. Het bedrijf groeit nog wel als kool. Het gaat fantastisch en ik kan het combineren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen