Albert heeft medelijden met Pauw & Witteman

Albert Verlinde vindt het pijnlijk dat Pauw & Witteman nu in de schaduw staat van nieuwkomer RTL Late Night. Dat heeft hij laten weten in RTL Boulevard. Vooral maandag, toen RTL Late Night een recordaantal van 1,5 miljoen kijkers trok, werd dat volgens Verlinde duidelijk. “Als je dan ziet dat Pauw en Witteman op de 670.000 blijven zitten, een halvering eigenlijk, dan is het best een beetje triest wat er met die twee mannen gebeurt. Maar nog twee weken doorbijten, dan is het allemaal voorbij.”

Verlinde vindt het ‘ongelooflijk knap’ wat Tan neerzet. “De battle tussen de late night show van RTL en die van de VARA is echt totaal in het voordeel van Humberto uitgepakt, door het optimisme wat hij heeft, door de positiviteit die hij uitstraalt, maar ook door het vakmanschap om rustig te blijven als er dit soort dingen gebeuren.”

Tan kan straks met een gerust hart de zomer in, denkt hij. “Als iemand dit succes aan het eind van het seizoen verdient heeft en lekker op vakantie kan gaan, dan is het meneer Tan wel.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen