Yolanthe zei eerder nog ‘nee’ tegen realityserie

Yolanthe Sneijder-Cabau is al eens eerder gevraagd voor een realitysoap, maar toen zei ze nog ‘nee’. Dat vertelt de voetbalvrouw in Mikro Gids. Dit is volgens Cabau het perfecte moment om haar leven te laten zien aan het volk. “Het is me een paar jaar geleden ook al gevraagd: wat zou je ervan vinden als we een reallifesoap om jou zouden bouwen? Ik heb ‘nee, liever niet’ gezegd, want ik vond: privé is privé. Maar de laatste jaren ben ik er toch anders in gaan staan“, vertelt ze.

Er is het een en ander veranderd. “Nadat Wes en ik zijn getrouwd, heb ik een jaar lang geen interviews gegeven. Rust in de tent, dacht ik. Maar elke dag, werkelijk élke dag werd er toch iets over mij geschreven. Op een bepaald moment dacht ik: ja, dan kun je beter zélf laten zien hoe het echt is.”

Toen werd Cabau benaderd. “Ik kreeg het voorstel, en Wes en mijn moeder reageerden meteen ontzettend enthousiast. Ik maak nu zo veel mee nu. Het is de periode waarin ik nu zit: ik heb nu nog geen kindje. Het lijkt mij een mooi document voor later.”

Toen ik 20 was, was ik onzeker en op zoek. Werken, werken, werken, dat was mijn leven. Nu ben ik veel stabieler. Alweer vier jaar getrouwd, met Wes heb ik echt een basis. Het ritme is er, het houvast, de families die samen één zijn gebeuren.”

En er gebeuren dus heel veel dingen waarvan ik denk: later kijk ik dat graag terug. Zo van: o ja, toen begon ik met mijn sieraden.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen