Yolanthe: ‘Mijn soap anders dan Andy & Melisa’

Yolanthe Sneijder-Cabau denkt dat haar soap Yolanthe niet vergelijkbaar is met die van Andy van der Meijde. Dat vertelt de voetbalvrouw vandaag in de Volkskrant. Yolanthe begint vanavond om 21.30 uur, direct na Andy & Melisa. “Ik heb Andy & Melisa niet gezien omdat ik de afgelopen maanden nauwelijks in Nederland was. Hun realitysoap is anders dan die van mij, vermoed ik. Ik hoorde dat het bij Andy & Melisa vooral over het leven in en om het huis gaat“, legt ze uit.

Bij Cabau is dat wel anders. “Mij volgt de camera als ik naar China ga voor mijn sieradenlijn, in Nederland ben om te acteren, mijn stiefzoontje ophaal van school of in Los Angeles een casting doe.

Natuurlijk zie je mij ook in joggingbroek op de bank met Wes, hoor. Best veel waarschijnlijk: als ik thuiskom, trek ik meteen een joggingbroek of legging aan – lekker relaxed.”

Cabau is al eens eerder gepolst voor een realitysoap. “Maar dacht: dat is niet mijn ding, ik moet me op mijn werk richten. Nu zit ik in een levensfase waarin ik veel reis en projecten doe. Leuk, maar het gaat ook snel. Ik realiseerde me: als er één moment geschikt is om camera’s je leven te laten vastleggen, moet dit het zijn.

Ook vind ik het fijn kijkers te laten zien: zo gaat het er echt aan toe. Er wordt zo veel gezegd en geschreven. Iedereen mag een mening over mij hebben, maar dan is die nu in ieder geval op de realiteit gebaseerd.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen