‘The Passion vergelijkbaar met Voice-finale’

Tv-producent Jacco Doornbos hoopt dat The Passion vanavond in Groningen veel kijkers scoort. De eerste reacties zijn in elk geval al erg positief. Dat vertelt hij vandaag in de Volkskrant. Iedereen vindt het volgens Doornbos mooi om er onderdeel van te zijn. “In dat opzicht is The Passion te vergelijken met grote evenementen zoals de finale van The Voice of Holland of het WK. Het is een ervaring die je kunt delen met elkaar, online of de volgende ochtend bij de watercooler op het werk.

De verteller dit jaar is SBS 6-man Beau van Erven Dorens, die verbaasd was dat hij werd gevraagd als ‘commerciële jongen’. “Ik neem nooit een blad voor de mond.

Juist die onverwachte combinaties maken The Passion tot een succes, denkt hij. “Het geeft een bepaalde spanning: wie zouden ze nu weer bij elkaar zetten? En nu het zover is, kun je als kijker benieuwd zijn naar de zangkunsten van Jack van Gelder.”

Als Doornbos wordt gevraagd naar de succesfactor, zegt hij: “Een van de belangrijkste succesfactoren van The Passion is volgens mij het verhaal zelf. Dat is nu al die jaren nog steeds zó sterk dat het geen andere zinnen behoeft.

The Passion is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen