Robert Schoemacher woest op media

Robert Schoemacher is woest op Nieuwe Revu. Het blad heeft zijn uitspraken compleet uit zijn verband gerukt. Dat heeft de cosmetisch arts laten weten op 100%NL. Volgens Nieuwe Revu wil Schoemacher Volkert van der Graaf opereren, zodat de moordenaar onherkenbaar over straat kan. “Het is volstrekte nonsens. Ik werd gebeld door Nieuwe Revu en die hebben me een vraag gesteld over Volkert van der G. en ik heb daar in heel algemene termen op geantwoord.”

Schoemacher gaf aan welke operatie Van der Graaf zou kunnen overwegen. “Ik heb gewoon in algemene termen gezegd dat het een optie zou zijn, omdat het een stuk goedkoper is dan die man jarenlang beveiligen.”

Dat heeft Nieuwe Revu er niet van gemaakt, zegt hij. “Nu lijkt het alsof ik de media benader dat ik hem wel wil opereren. Ik word er zo kwaad om. Die Nieuwe Revu is zo’n gemeen sensatieblaadje.”

En het erge vind ik dat klakkeloos zoiets wat verkeerd is wordt overgenomen door een Telegraaf, door een AD, die helemaal niet even vragen aan mij of ik het wel heb gezegd. Ik vind dat zo walgelijk.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen