NCRV haalt Klaas Drupsteen van Hello Goodbye af

Foto: BNNDe NCRV zet Klaas Drupsteen aan de kant als presentator van Hello Goodbye. Hij zou te onbekend zijn voor een grote zender als Nederland 1 en krijgt daarom een opvolger. Dat zegt hij vandaag op de voorpagina van De Telegraaf. Drupsteen volgde Joris Linssen vorig jaar op als host van de Schiphol-show. Hij kreeg het slechte nieuws vorige maand. “Voor mij kwam dit als een grote, onaangename verrassing. Er was geen enkel signaal dat de omroep ontevreden was over mijn presentatie.

Volgens de KRO gaat het ook niet om Drupsteens kwaliteiten als presentator. “Hun argument was dat ze willen werken met minder presentatoren die meerdere programma’s op Nederland 1 kunnen presenteren. Volgens mediadirecteur Taco Rijssemus gaat dat met mij niet lukken, omdat ik te onbekend zou zijn.”

Ook werd aangegeven dat de toekomst van Hello Goodbye naar hun gevoel beter gewaarborgd is met mijn opvolger”, aldus Drupsteen, die de naam van zijn opvolger niet wil verklappen.

Drupsteen baalt als een stekker. “Ik heb steeds beweerd dat dit het beste is wat mij op werkgebied is overkomen. Het is zo mooi om met mensen te praten over zaken die er werkelijk toe doen.

Ik voelde mij thuis in dat programma, werd keer op keer geraakt door de verhalen, had aan de lopende band kippenvel en ik ben heel erg trots op wat we gemaakt hebben.

Hello Goodbye bleef ook met Drupsteen veel bekeken. Ook critici waren positief over de nieuwe presentator.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen