Menno Buch bekritiseert Eén op Eén

Foto: RTLMenno Buch is niet onder de indruk van het interviewprogramma Eén op Eén. Dat vertelt hij in Mikro Gids. Buch is afgehaakt. “Van Eén op Eén had ik veel meer verwacht. Het niveau van de gasten is niet bijzonder. Moet ik naar iemand gaan zitten kijken die jarenlang Hoofd ongediertebestrijding van de gemeente Amsterdam is geweest? Dat vind ik jammer“, zegt hij in het interview, dat is gepubliceerd voordat Eén op Eén tot verbazing van velen tv-talent Lieke van Lexmond uitnodigde.

Het is ook bijna ondoenlijk om elke dag een gast te strikken die interessant genoeg is voor een één-op-één interview, stelt Buch. “Het is natuurlijk best moeilijk zo’n programma vier dagen per week te maken.”

Liever kijkt hij naar RTL Late Night. “Dat is een verfrissend, lekker wegkijkend programma. Het is een absolute toevoeging op dat timeslot. Het is een lekkere afsluiting van de avond, waarbij ik niet hoef na te denken. Het is vernieuwend, en heeft een goed concept.”

Maar ook oudgediende DWDD is nog in trek bij Buch. “Nog steeds steekt het programma De Wereld Draait Door er met kop en schouders bovenuit. Ik vind het van bijna niet-Nederlandse klasse.”

Het hele concept is geweldig; Matthijs van Nieuwkerk, de sfeer van het programma, ik vind het fantastisch gemaakt. Het werkt voor mij ontspannend.”

Eén op Eén is het dagelijkse Nederland 2-programma dat wordt gepresenteerd door Eva Jinek en Sven Kockelmann. Er is al groen licht voor een tweede seizoen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen