Kim-Lian gespannen voor Sterren Springen

Kim-Lian van der Meij is gespannen voor de eerste live-uitzending van Sterren Springen op zaterdag. Dat vertelt de presentatrice op Radio 2. Het is Van der Meij’s eerste grote tv-show op SBS 6. “Ik ben zenuwachtig, omdat het iets nieuws is voor mij. Het programma heeft zich al bewezen twee jaar geleden, maar voor mij is het nieuw. Met name om met Gerard Joling samen te gaan werken vind ik erg leuk, maar ook heel erg spannend“, aldus het televisietalent op de radio.

Maar het is ook wat Van der Meij wilde. “Dit is een van de redenen waarom ik naar SBS wilde gaan. Ik wilde grote en verschillende shows gaan doen, zodat ik veel kan leren.”

Van der Meij hoopt dat het programma ook dit jaar een tv-hit wordt. “Het is het paradepaardje van SBS. Vorige keer heeft het gemiddeld 1,5 miljoen kijkers gescoord en dat willen we ook nu weer gaan behalen. Daar gaan we ook heel erg ons best voor doen.”

Het tweede seizoen heeft in elk geval alles in huis, zegt ze. “Ik vind dat we heel goede en verschillende kandidaten hebben, dus daar zit voor iedereen wel wat bij.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen