Joey Spaan vindt Britt Dekker niets

Foto: RTLJoey Spaan, bekend van Oh Oh Cherso, is niet gecharmeerd van Britt Dekker, die net als hem meedoet aan het nieuwe seizoen van Sterren Springen. “Nee, dat is niet mijn smaak. Op tv vond ik haar al vervelend“, aldus de realityster op 538. Spaan kijkt liever naar de andere dames die in de show zitten. “We hebben natuurlijk Sylvia, dat model. Die ziet er wel goed uit natuurlijk in d’r badpakkie. En ik vind die Anna ook heel leuk, die danseres. Die ziet er ook goed uit“, zo vertelt hij.

Maar er is meer vrouwelijk schoon. “Marijke Helwegen is natuurlijk bloedgeil. Vandaag zat ze op een zwaan door het bad heen te gaan. Ik denk: wat is dat allemaal. Als ze van de drie meter springt, zit haar neus op haar achterhoofd.”

Spaan vindt het leuk dat hij zaterdag live van de duikplank gaat. “Ik moet eigenlijk zeggen dat ik me wel vaker heb aangeboden bij Eyeworks, van: ‘Hé, als Sterren Springen komt, bel mij dan op!‘”

Hij vindt zichzelf niet kansloos. “Ik ben volgens mij wel een natuurtalent. In het begin scheet ik in mijn broek met de 10 meter, dan zit je bijna tegen het plafond. Ik heb er wel even over gedaan om daar vanaf te springen. Je kunt bijna tot 10 tellen totdat je in het water zit.”

Toch vlakt Spaan de concurrentie niet uit. “Jeffrey Wammes, die turner, is goed. Die doet allemaal rare sprongen. En die schaatser met die lange blonde lokken heb ik nog niet zien trainen.

Spaan hoopt dat iedereen zaterdag voor de buis zit. “De eerste sprong die ik ga maken doe ik gelijk gek. Dat iedereen denkt: wat gaat die nou weer doen?

 

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen