Bas Muijs: ‘Werkloos thuis zitten volstrekt normaal’

Bas Muijs kijkt er niet van op dat hij weer eens werkloos thuis zit. Dat vertelt de acteur in weekblad Party. Muijs keerde recent even terug in Goede Tijden Slechte Tijden, maar heeft momenteel niets meer te doen. “Dat is volstrekt normaal in dit vak. Onafgebroken werk hebben, is maar mogelijk voor een paar acteurs, onder wie Barry Atsma. Als je goed met je geld omgaat, is het makkelijk om de periode dat er even niets is te overbruggen“, zegt de soapacteur in het weekblad.

Hij maakt zich geen zorgen. “Het merendeel van de acteurs gaat, net als ik, van klus naar klus. Er zijn periodes dat je ongelofelijk druk bent; zo had ik anderhalf jaar geleden in de avond mijn handen vol aan de musical Yab Yum en overdag aan de presentatie van een tv-programma voor SBS 6.

Zijn volgende klus begint in de zomer: een speelfilm, waar details van ontbreken. “Ik heb nu even geen werk, maar dat neemt niet weg dat ik voor de rol die ik in de film ga spelen mezelf momenteel al flink in het zweet werk op de sportschool.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen