The Hit blijft kijkcijferdrama op RTL 5

De Dennis Weening-show The Hit blijft een kijkcijferdrama op RTL 5. De vijfde aflevering trok zondagavond 125.000 kijkers naar RTL 5, goed voor slechts 1,6 procent van alle tv-kijkers op dat moment. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. The Hit scoorde precies hetzelfde als een week ervoor, toen het programma een nieuw laagterecord behaalde. De meest bekeken aflevering van de muziekshow is nog altijd de première-aflevering met een score van 255.000 kijkers.

De première stond op maandag geprogammeerd, maar scoorde zo teleurstellend dat RTL 5 The Hit direct verschoof naar zondag. Daar zijn de kijkcijfers dus nog dramatischer.

De behaalde score is duizelingwekkend slecht voor een groots opgezet showprogramma. Tijdens The Hit, maar ook over de hele avond gezien, werd geen enkele top tien-zender zo slecht bekeken als RTL 5.

Zelfs het nauwelijks bekeken RTL 8 kwam over haar zusterzender heen. Zij trok 171.000 kijkers met een grijs gedraaide aflevering van Crime Scene Investigation.

De Modepolitie 2.0 trok direct na The Hit 82.000 kijkers, een nieuw laagterecord. De herhaling van de naakte datingshow Adam Zkt Eva was de meest bekeken RTL 5-titel van de avond met 401.000 kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen