Ook Marijke Helwegen en Peter Jan Rens springen

Foto: RTLMarijke Helwegen en Peter Jan Rens zijn toegevoegd aan de kandidatenlijst van Sterren Springen. Dat heeft SBS 6 vanochtend bekendgemaakt. De naam van Helwegen zong al langer rond, maar nu heeft ze definitief ‘ja’ gezegd’. “Dit is mijn kans om een wetenschappelijk onderzoekje te doen, wat gebeurt er als ik van een duikplank het water in ga? Ik spring als een jong geitje, heel elegant. Mijn sprongen zijn geïnspireerd op dieren en Disney-figuurtjes”, vertelt de societyster.

Peter Jan Rens heeft vandaag zijn eerste training gehad. “In het geheim ga ik mij voorbereiden op een eigen choreografie, dus dat ik een speciale sprong ga maken. Dat levert hopelijk extra punten op.

Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso, wordt ook bevestigd in het persbericht. “Ik heb gesmeekt om mee te doen. De eerste training zit erop en de coach zei dat ik snel leerde. Ik heb tijd vrij gemaakt om minimaal drie keer in de week te trainen voor Sterren Springen.

Ook collega-realityster Britt Dekker doet mee, werd gisteren duidelijk. Zij zegt: “Ik zit op waterpolo en ben al heel vaak in het zwembad te vinden. Wat betreft concurrentie maak ik me wel zorgen om die turner (Jeffrey Wammes), omdat hij al die salto’s al kent. Sporters moorden om te winnen hoor.

Alle bekende namen op een rijtje: Koen Verweij, Jeffrey Wammes, Dave Roelvink, Andy van der Meijde, Melisa Schaufeli, Nathalie Makoma, Anna Alicia Sklias, Britt Dekker, Femke Meines, Regilio Tuur, Dikke Dennis, Joey Spaan, Marijke Helwegen en Peter Jan Rens.

In totaal doen er zestien sterren mee aan de zaterdagavondshow, die op 5 april van start gaat op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen