Ook Joey Spaan in Sterren Springen

Foto: RTLOok Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso, doet mee aan Sterren Springen. Hij hoopt in de SBS 6-show zijn hoogtevrees te overwinnen. Dat maakt hij vanavond bekend in RTL Boulevard. De realityster verheugt zich erg op zijn deelname aan het veel bekeken amusementsprogramma. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik stond te popelen om mee te doen“, zei hij voor de camera van RTL 4. “Ik stond vroeger veel op de duikplank, lekker bommetjes maken.

Andere kandidaten die meedoen aan het tweede seizoen zijn Koen VerweijJeffrey WammesDave Roelvink, Andy van der MeijdeMelisa SchaufeliDikke Dennis, Nathalia Makoma, Regilio TuurBritt Dekker, Junior Songfestival-kandidaat Femke Meines en So You Think You Can Dance-dansers Anna-Alicia Sklias.

De tv-show begint op 5 april.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen